لیست اختراعات علیرضا حسنی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 10
تاریخ اظهارنامه: 1397/06/15
تاریخ ثبت: 1398/03/04
خلاصه اختراع:

افراد دچار ديابت در مرحله دوم و بعد از ايجاد نوروپاتي در پا باتوجه به فشار ايجاد شده به قسمت جلوي پاي خود و برخورد با كانتر كفش دچار زخم ديابتي مي¬شود لذا كفش ديابتي كفشي از كه داراي ساختار سفت در قسمت پاشنه و قسمت¬هاي نرم قسمت¬هاي نرم كناري و Toe Box بلند باشد. پوشيدن كفش آسان و مانع خم شدن انگشتان هنگام پوشيدن باشد. اين كفش علاوه بر دارا بودن Toe Box بلند و همچنين عرض زياد قسمت پنجه از جنس نئوپرن در ساخت بدنه آن استفاده شده است. در طول گيت در مرحله Mid Stand و نيز Toe off در طول گيت بيشترين فشار به سمت پنجه پا وارد مي¬آيد و اين فشارهاي وارده باعث ايجاد زخم در قسمت پنجه پا مي¬گردد. در كفش طبي طراحي شده كفي كفش به گونه¬اي است كه از نقاط بي¬شمار قابل جداشدنتعبيه شده كه با لندمارك گذاري قسمت زخم شده پاي مبتلا و منطبق كردن آن ردي كفي و كندن نقاطي كه در قسمت زخم قرار مي¬گيرند و اقدام به Off load و تقليل فشار مي¬گردد. در قسمت جلوي كفش وسيله¬اي به نام گارد تعبيه شده كه قابل نصب روي جلوي كفش است و اين براي افرادي كه هنگام استفاده از كفش احتمال برخورد با اشياء و وسايل را دارند نصب مي¬گردند. كفي اين كفش از فوم¬هاي مخصوص با دانسيته¬هاي متفاوت كه روي هم چيده شده است تشكيل يافته است.

تاریخ اظهارنامه: 1395/06/15
تاریخ ثبت: 1396/05/22
خلاصه اختراع:

براي متسع كردن رحم و ديواره هاي ان به منظور ديد بهتر و تشخيص صحيح تر و حتي انجام نمونه برداري و يا برداشتن پوليپ و ... از رزكتسكوپي و هيستروسكوپي استفاده مي شود كه در آن محلول هاي مجاز(سرم) به وسيله ي پمپ رزكتسكوپ به ابزار مخصوص تزريق مي شود و بعد به رحم وارد شده و برگشت داده مي شود .اگر سرم موجود تمام شود ، پمپ رزكتسكوپ قادر به تشخيص اتمام سرم نيست و هوا را با فشار به درون رزكتسكوپ و از ان به رحم بيمار تزريق مي كند. فشار بالاي هوا همچنين وجود عروق خوني ، باعث امبولي هوا ميگردد. بنابراين نياز به سيستمي است كه در صورت اتمام سرم پزشك را مطلع نمايد تا سرم مورد نظر تعويض گردد.با توجه به اينكه سرم استريل است نمي توان از سنسور هاي كه با سرم در تماس هستند استفاده نمود و از طرفي چون ظروف سرم به صورت يك بار مصرف است بايد از سيستمي استفاده كرد كه قابل استفاده براي هر نوع سرم و هر مقدار سرم باشد. به دليل حساسيت موضوع ، نمي توان از سنسورهاي نوري استفاده نمود به دليل اينكه اين وسيله مستقيما با جان بيمار در ارتباط است و كثيف شدن سنسور هاي نوري و يا عدم نصب صحيح ( قرارگيري نامناسب بر روي لوله سرم ) و همچنين بي رنگ بودن سرم ها ، امكان اشتباه يا خطا را بالا برده و نمي توان از اين دسته سنسور ها استفاده نمود. سيستم طراحي شده توسط مدارهوشمند ، كنترل ميشود . اگر سرم رو به اتمام بود ، دستگاه شروع به اعلام هشدار به صورت بازر منقطع مي نمايد و اگر سرم موجود تمام شود ، قبل از پمپ كردن هوا به درون رزكتسكوپ ، پمپ رزكتسكوپ را خاموش كرده و به صورت مداوم بازر ميزند.

تاریخ ثبت: 1400/02/06
خلاصه اختراع:

فرايند شبيه سازي پرورش زعفران با نور، رطوبت، دما براي افزايش تناوب برداشت طرحي است براي پرورش زعفران تا بتوان زعفران بهتر و بيشتري پرورش داد. زعفران گياهي است كه به شرايط خاصي براي رشد نياز دارد و فقط در برخي از مناطق جغرافياي سالي يكبار و يا چند سال يكبار محصول ميدهد، از سويي ديگر اين برداشت فقط در ماههاي خاصي از سال انجام مي شود،تأثيرات منفي شرايط محيطي بر روي رايحه، طعم و رنگ زعفران؛ همچنين آفات و بيماريها مسئله ديگر است كه راه حل هاي مناسبي براي آنها مطرح نشده است. در اين اختراع تلاش بر آنست كه در شرايط شبيه سازي شده با استفاده از تكنيك هاي خاصي محصول بيشتر و با كيفيت تري در دوره زيستي كمتر از يكسال برداشت نمود.

تاریخ ثبت: 1388/10/16
خلاصه اختراع:

آلجينات از جمله پلي ساكاريدهايي است كه به دليل ويژگي هاي ممتازي چون ارزاني و سهولت ساخت در سال هاي اخير در علوم پزشكي مختلف به ويژه در مهندسي بافت و رهايش كنترل شده دارو كاربرد وسيعي پيدا كرده است. اما علي رغم مزاياي زيادي كه در مقالات مختلف براي بكارگيري آلجينات در علوم زيستي ذكر شده است. استفاده از اين پليمر در برخي موارد خاص از قبيل كپسوله كردن داروهاي غير قابل انحلال در آب و يا برخي از پروتئين ها مانند TGF-β به واسطه ساختار شيميايي الجينات امكان ناپذير مي باشد. اصلاح ساختار آلجينات به كمك روش هاي شيميايي از جمله استرسازي، اترسازي و آميدسازي جهت فائق آمدن بر محدوديت هاي فوق از زمينه هاي تحقيقاتي پرطرفدار در سنتز اين ماده آلي مي باشد. در اين پايان نامه از روش هاي استرسازي اعم از روش هاي نوين و روش هاي متداول جهت ساخت گونه اي جديد از آلجينات استر استفاده گرديده است. بدين منظور در ابتدا با استفاده از اطلاعات شيميايي به پيش بيني ساختار نهايي پرداخته و سپس با استفاده از آزمايشات تجربي متعدد ساختار و خواص پليمر ساخته شده تعيين مي گردد. جهت حصول اطمينان از زيست سازگاري ماده آلي حاصل تست هاي بيولوژيكي با استفاده از سلول هاي غضروفي خرگوش صورت پذيرفت. در خاتمه نيز نتيجه به كارگيري آلجينات استري در بازگذاري دو نوع داروي قابل انحلال و غير قابل انحلال در آب در مقايسه با آلجينات اصلاح نشده بررسي گرديد. با استفاده از نتايج حاصله ميتوان نتيجه گرفت كه بازده بارگذاري دارو در آلجينات سنتز شده نسبت به آلجينات معمولي افزايش چشمگيري يافته است.

تاریخ ثبت: 1388/10/16
خلاصه اختراع:

قاب مولكولي يك تكنيك مفيد براي توليد حفراتي با آرايش مولكولي بالا درون شبكه پليمر است. امروزه MIPها استفاده گسترده اي پيدا كرده اند و در سيستم هاي تحويل دارو به كار مي روند. پتانسيل بالاي آنها باعث شده است كه در رهايش دارو به كار روند. در اين تحقيق، پليمرهاي قالب مولكولي به وسيله پليمريزاسيون توده ساخته شد و تغييرات پارامترهايي مانند pH بررسي شد. در ساخت اين پليمرها، داروي ترامادول به عنوان مولكول غالب، متاكريليك اسيد به عنوان مونومر اتيلن گيليكول دي متاكريلات به عنوان شبكه ساز و كلروفرم به عنوان حلال استفاده شد. پليمرها به وسيله آناليزهاي FT-IR و TGA و SEM بررسي شدند و نتايج نشان داد كه اين پليمرها تمايل و گزينش پذيري بالايي نسبت به مولكول الگو از خود نشان دادند. كنترل رهايش دارو در محلول هاي In Vitro با اندازه گيري جذب در λmax=272nm به وسيله UV-Vis انجام شد. محلول هاي استفاده شده، هيدروكلريك اسيد با pH=3 و فسفات بافر به pHهاي برابر 5 و 7/4 در دماي 0/5±37 سانتي گراد بودند. كليد واژه: پليمرهاي قالب مولكولي، ترامادول، پليمريزاسيون توده، رهايش دارو، سيستم هاي بيولوژيكي

تاریخ اظهارنامه: 1388/05/19
تاریخ ثبت: 1388/09/30
خلاصه اختراع:

جهت نگهداري و حمل بسياري از مواد غذايي لازم است اين مواد به حالت انجماد درآمده و در طول فرايند حمل و نقل نيز به اين حالت باقي بمانند. گاهي هنگام حمل و نقل مواد غذايي اين مواد از حالت انجماد خارج مي شوند و مجددا منجمد مي گردند چنين اتفاقي سبب مي شود تا فراورده غذايي از لحاظ بهداشتي مردود گردد نكته مهم در اين خصوص اين است كه در بسياري از موارد مصرف كننده از بروز چنين اتفاقي ناآگاه است كه در اين صورت مصرف كننده فراورده اي غير بهداشتي كه در مواردي سبب بيماري و يا مسموميت مي شود را مصرف مي كند. به همين دليل نياز به وسيله اي كه به آساني و دقت بروز چنين حالتي را نشان دهد و در عين حال قابل تقلب نيز نباشد احساس مي شود. وسيله اختراع دشه زير در عين ارزان و ساده بودن داراي اين مزيت است كه براحتي در بسته هاي مواد غذايي جا گرفته و تاثير نامطلوبي نيز در اين مواد ندارد اين وسيله بگونه اي طراحي گرديده است كه حفظ حالت انجماد فرآورده در طول فرايند حمل و نقل و توزيع تا مقصد را نشان دهد و هر گونه ذوب شدن احتمالي فرآورده ار به دقت نشان مي دهد. روش ساخت اين وسيله شامل چند قطعه يخ رنگي از پيش ساخته شده با رنگ هاي مختلف است كه در داخل يك كيسه پلاستيكي كوچك توسط شركت توليد كننده مواد غذايي مهر و موم و داخل بسته بندي فراورده هاي غذايي يا ؟؟قرار مي گيرد اين عمل بنحوي صورت مي گيرد كه بسته حاوي يخ خا كاملا قابل رويت باشد. اگر حالت انجماد در تمام مدت حمل و نقل و توزيع يا نگهداري حفظ شود قطعات يخ به صورت مجزا از هم قابل تشخيص هستند ولي اگر به طور اتفاقي فراورده از حالت انجماد خارج شود و دوباره منجمد گردد رنگ يخ ها با يكديگر مخلوط شده و امكان تشخيص قطعات يخ به شكل مجزا وجود ندارد.

تاریخ اظهارنامه: 1385/02/02
تاریخ ثبت: 1385/07/30
مخترع/مخترعان: عليرضا حسني بافراني
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1385/02/02
تاریخ ثبت: 1385/07/30
مخترع/مخترعان: عليرضا حسني بافراني
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 10